Tämä on Kemiönsaarella toimivien yritysten rekisteri, josta voi hakea tarvitsemaasi palvelua.
Voit etsiä palvelua luokituksen mukaan tai laittamalla hakukenttään palvelun kuvauksen tai yrityksen nimen.

Kemiönsaaren palveluopas

Rosalan Viikinkikeskus

Päivitetty noin kuukausi sitten

Museo ja vierailukeskus, joka tarjoaa monipuolisesti eri palveluita. Esittelee monin eri tavoin saariston ja Suomen rauta-aikaa. Näyttelyitä ja rekonstruoitu viikinkikylä.

Osoite: Reimarintie 5
25650 ROSALA
Puhelin: 040 218 2960
Sähköposti: info@rosala.fi
Internet: rosala.fi/
Y-tunnus: 2167549-6

Tuhat vuotta sitten Suomessa elettiin rauta-ajan loppua, tarunhohtoista viikinkiaikaa. Saat aidon tuulahduksen tästä aikakaudesta Rosalan viikinkikylässä, joka historiaa elävöittävänä vierailukeskuksena on ainoa laatuaan Suomessa. Vain 100 kilometriä Turusta ja 200 kilometriä Helsingistä sijaitseva Rosala tarjoaa upeat esihistorialliset puitteet vierailullesi.

Pääsymaksuun sisältyy lyhyt opastus sekä viikinkikylän kartta, joka sisältää lähes 30 mielenkiintoista pistettä omatoimista tutustumista varten, viikinkiaikaisia rakennuksia, viikinkilaiva, rauta-ajan yrttitarha ja paljon muuta. Meiltä voit myös varata ryhmällesi monenlaisia ohjelmia ja aktiviteetteja, kuten opastetun kierroksen viikinkikylään, viikinkien viisiottelun ym.

Viikinkikeskus soveltuu kaiken tyyppisille vierailuille, juhlille, kokouspaketeille ja leirikouluille. Päällikön halli Rodeborg on tunnelmallisin mahdollinen juhlasali jossa voi viettää esim. häitä, syntymäpäiviä ja pikkujouluja.

Matkavaraamomme kautta voit myös samalla vierailulla tutustua muihin alueen nähtävyyksiin, kuten Bengtskärin majakkaan.

Luokitus

Haluatko mukaan? Lähetä yrityksesi tiedot palautelomakkeen kautta, niin lisäämme sen sivuille!