Tämä on Kemiönsaarella toimivien yritysten rekisteri, josta voi hakea tarvitsemaasi palvelua.
Voit etsiä palvelua luokituksen mukaan tai laittamalla hakukenttään palvelun kuvauksen tai yrityksen nimen.

Kemiönsaaren palveluopas

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koti- ja mökkitalouksien jätehuolto ja lietekaivojen tyhjennykset Kemiönsaarella

Osoite: Kuormakatu 17
20380 Turku
Puhelin: 0200 47470
Sähköposti: asiakaspalvelu@lsjh.fi
Internet: www.lsjh.fi
Y-tunnus: 1868393-8

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy (LSJH) huolehtii koko Kemiönsaaren alueella asukkaiden jätehuollosta, kuten jäteastia- ja lietekaivotyhjennyksistä, asiakaspalvelusta ja jäteneuvonnasta.

Kuntalaisia palvelee Kemiönsaaren lajitteluasema osoitteessa Storkärrintie 99 (Genböle), 25870 DRAGSFJÄRD. Kemiönsaaren lajitteluasemalla vastaanotetaan henkilöautolla, henkilöauton peräkärryllä ja pakettiautolla tuotavia jätekuormia. Kotitaloudet voivat tuoda lajitteluasemalle maksutta mm. vaarallista jätettä (kerralla max 50 kg/l), puujätettä, haravointijätettä ja risuja, metalliromua, sähkölaiteromua sekä pakkausjätteitä. Aukioloajat ja hinnasto osoitteessa: www.lsjh.fi/kemionsaaren-lajitteluasema.

Lisätietoja Kemiönsaaren jätehuollosta ja lietehuollosta osoitteissa: www.lsjh.fi/kiinteiston-jatehuolto ja www.lsjh.fi/lietteiden-kerays.

LSJH:n asiakaspalvelu auttaa kaikissa jätehuoltoon liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9-15 numerossa 0200 47470 (pvm/mpm) sekä sähköpostitse [email protected]. Asiakaspalveluun saa yhteyden myös kotisivuilla olevan chatin kautta osoitteessa www.lsjh.fi.

Luokitus

Haluatko mukaan? Lähetä yrityksesi tiedot palautelomakkeen kautta, niin lisäämme sen sivuille!