Detta är ett register över företag som är verksamma på Kimitoön.
Här kan du söka efter tjänsten enligt kategori eller genom alla ange en beskrivning av tjänsten eller företagets namn i sökfältet.

Kimitoöns Serviceguide

Kirjosarvi

Updaterat över 3 år sen

Smycken, bindningsnålar och annat smått av naturmaterial

Telefon: 0400 879182
E-post: info@kirjosarvi.fi
Internet: www.kirjosarvi.fi

Genom att kombinera tekniker från guldsmidesbranschen med traditionella material och arbetssätt skapar jag smycken och andra små ting av naturmaterial med naturen i sig själv som min viktigaste inspirationskälla.

Natur i form av skog, svamp och djurliv ger form åt smycken av horn, medan näverns fantastiska egenskaper gör sig synliga i användning av traditionell flätningsteknik.

Traditionellt hantverk kommer också fram i form av handgjorda nålar för nålbindning - en hantverksteknik som levt vidare i Finland sedan järnåldern och som används till bland annat vantar och sockor som inte rispar upp sig fast det skulle gå hål på dem.

På Kirjosarvis sidor kan du läsa mer om materialen, bekanta dig med nålbindning eller ta en titt i nätbutiken. Om du vill hålla ett öga på vad som är aktuellt eller bara ta en titt på vad som händer i arbetsrummet så kan du följa Kirjosarvi i sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/Kirjosarvi
Instagram: @Kirjosarvi eller https://www.instagram.com/kirjosarvi/

Ha en bra fortsättning på dagen!
ö. Minna

Kategorier

Vill du vara med? Skicka ditt företags uppgifter via feedback så lägger vi till det på sidorna!