Kemiönsaaren palveluopas

Five Stars Products

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lasit, Zabra terassijärjestelmä ja Miami Pool uima-altaat. Femox säädettävät terassinpylväät

Osoite: Norrskogintie 1
25870 DRAGSFJÄRD
Puhelin: 040 5577 581
Sähköposti: martin@fivestars.fi
Internet: www.fivestars.fi
Y-tunnus: 1977446-0

Erikois- tai vakiolasiprojektit, lasiportaat, lasikatot ja lasiseinät.
Myös kaarevat lämpölasit. Lasikaiteet tolpilla tai täysin ilman.

Ruotsalaisvalmisteinen Zabra terassijärjestelmä muodostuu alumiinirungosta, avattavista lasielementeistä ja ainutlaatuisesta avattavasta katosta. Katto voidaan varustaa kaukosäätöisellä avausautomatiikalla.
Toteutamme projektikohtaisesti kokonaiset huoneet, tai haluttaessa terassin tai parvekkeen lasituksen. Myös katto voidaan asentaa jälkikäteen olemassa olevalle tukevalle rungolle.

Myös Miami Pool uima-altaat valmistetaan Ruotsissa pohjoisiin olosuhteisiin. Magnesiumgalvanoitu teräsrunko on 25 vuoden takuulla markkinoiden vahvin. 7:llä eri mallilla saadaan vakiona 52 allasvaihtoehtoa.

Femox säädettävillä terassinpulväillä rakennat helposti ja nopeasti terasssin perustukset myös kalteville pinnoille. Mikäli terassi asettuu, voidaan pylväät säätää uudestaan purkamatta terassia.
Pylväitä voidaan käyttää puuterassien alla. Pylväiden päälle voidaan asentaa myös suoraan esim 400 x 1200 mm keramiikkalaatat. Koska laattoja ei liimata, ei myöskään perinteistä ongelmaa laatojen irtoamisesta talvisin ilmene.
Pylväät valmistetaan 100 % kierrätysmateriaalista ja kantavuus jopa 2000 kg / pylväs. Korkeudet 12 - 1016 mm

Luokitus