Detta är ett register över företag som är verksamma på Kimitoön.
Här kan du söka efter tjänsten enligt kategori eller genom alla ange en beskrivning av tjänsten eller företagets namn i sökfältet.

Kimitoöns Serviceguide

Rosala & Bengtskär Bokningsbyrå

Updaterat över 2 år sen

Alla sevärdheter och service i Hitis skärgård

Address: Reimarsvägen 5
25950 Rosala
Telefon: 040 218 2960
E-post: info@rosala.fi
Internet: www.rosala.net
FO-nummer: 2167549-6

I samband med Rosala Vikingacentrum verkar en liten resebyrå, som du kan anlita för att kunna njuta av alla lokala pärlor i ett och samma besök. Vårt utbud av reseprodukter är mycket flexibelt eftersom vi kan skräddarsy en kombination av upplevelser som möter bäst just dina intressen.

Vi ordnar resor i Hitis skärgård med flera lokala charterbåtar, från max 11 personer till max 75 personer. Vare sig du vill ordna ett konferenspaket eller en rolig dagsresa för dina vänner, får du ypperlig service av oss: vår organisation har 20 års erfarenhet av att boka resor, och bokningsbyrån är bl.a. ansvarig för alla bokningar till Rosala Vikingacentrum och Bengtskärs fyr.

Det finns flera färdigt planerade och beprövade paket som du kan beställa av oss, bland annat ordnar vi en kryssning till Bengtskärs fyr dagligen under tiden juni - augusti.

Nyheten för år 2015 är resor till fortön Örö. Via oss kan du boka både transporter, guidningar, måltider eller till och med övernattning ute på denna fina ö!

Vi kan erbjuda buss-transporter för grupper från hela Finland till Kasnäs, eller hela vägen ut till Rosala / Hitis.

Kategorier

Vill du vara med? Skicka ditt företags uppgifter via feedback så lägger vi till det på sidorna!