Kemiönsaaren palveluopas

Kuoppamäki Tuija

Päivitetty 3 kuukautta sitten

koulutettu hieroja, shiatzu terapeutti

Osoite: Suomenkulmantie 1258
25760 KIILA
Puhelin: 050 3300 346
Sähköposti: tuikkoo@gmail.com
Internet: www.facebook.com/pg/hierojatuija/about/?ref=page_internal

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-akatemiasta keväällä 2016. Opettajinani olivat fysioterapeutit Anu Vallin ja Mika Pihlman. Jälkimmäinen on myös myofasciahoitojen opettaja ja asiantuntija, joten olen saanut paljon oppia myös lihaskalvojen käsittelystä ja triggerpistepainannasta. Tutkintoon kuului myös hierojan erikoisammattitutkinnon osa nimeltä niveltoiminnan ylläpitäminen. Teenkin hieronnan ohessa nivelten mobilisaatiota, joka pitää yllä ja parantaa nivelten normaaleja liikeratoja.

Olen käynyt myös raskaushierontakoulutuksen. Raskaanaolevat hierotaan kylkimakuulla erikoistyynyillä tuettuna. Näin saadaan hoidettua koko keho päästä varpaisiin. Hoidan mielelläni raskaanaolevia ja pienten lasten äitejä. Hoitoon voi tarvittaessa ottaa myös vauvan mukaan.

Shiatsukursseilla olen käynyt jo ennen klassisen hieronnan koulutusta. Tällä hetkellä käyn laajempaa shiatsuhoitajakoulutusta Frantsilassa opettajinani yrittitilan emäntä Virpi Raipala sekä hieronnan opettaja Petri Laurikka. Olen opiskellut Frantsilassa myös yrtiien käyttöä erilaisissa hoitomuodoissa ja käytänkin kaikissa hieronnoissani luonnollisia öljyjä ja voiteita, myös aromaterapeuttisia tuotteita.

Luokitus